DIY Workshops
DIY Workshops

In onze Do It Yourself Corner kun je interessante en leuke workshops volgen. Zo leer je handige tips en tricks voor het plannen van je bruiloft en alles wat daarbij komt kijken. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de workshops die we aanbieden! Zodra het programma definitief is, wordt deze hier ook geplaatst. 

Workshops

Ja, ik wil; een lekkere bruidstaart
-Gijsbert van de Kraats

10 stellen zijn welkom om hun eigen bruidstaart te maken! Wel een kleine variant, maar je gaat met iets lekkers de deur uit. Samen ga je ontdekken welke smaken je top vindt, wat bij je past en hoe je de taart eruit wilt laten zien. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik zal jullie hierbij helpen!

Hoe bereid ik huid en haar voor?
-Hair By H

Tijdens mijn workshop vertel ik bruidsparen alles over wat ze moeten weten over huid en haarverzorging. Na deze workshop weten jullie precies hoe je met een stralende (gebruinde) huid, een mooie make-up, én een perfect kapsel de show steelt op jullie bruiloft.

trouwkaarten: de do's en dont's
-Stijlvolle Trouwkaarten

Je trouwkaart: dé manier om jullie gasten in stijl uit te nodigen voor de grote dag. Maar hoe schrijf je nou een pakkende, leuke tekst? En hoe zorg je ervoor dat alle informatie er duidelijk en bondig op staat? Tijdens deze workshop geeft Jo-Anne van der Lelij jullie de handvatten om zelf een beginnetje te maken aan de opzet van jullie eigen uitnodiging.

Scroll naar top