DIY Workshops
DIY Workshops

In onze Do It Yourself Corner kun je interessante en leuke workshops volgen. Zo leer je handige tips en tricks voor het plannen van je bruiloft en alles wat daarbij komt kijken. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de workshops die we aanbieden. 

Het is niet mogelijk om je vooraf op te geven voor de workshops. Er is echter wel een beperkte capaciteit per workshop, dus zorg dat je op tijd bent als je één van deze workshops graag wilt volgen. 

Naast workshops bieden we ook hele interessante en leerzame kennissessies aan. Het overzicht van de kennissessies vind je hier!

Workshops

Ja, ik wil; een lekkere bruidstaart
-Gijsbert van de Kraats

10 stellen zijn welkom om hun eigen bruidstaart te maken! Wel een kleine variant, maar je gaat met iets lekkers de deur uit. Samen ga je ontdekken welke smaken je top vindt, wat bij je past en hoe je de taart eruit wilt laten zien. Je hoeft dit niet alleen te doen, Gijsbert zal jullie hierbij helpen!

Hoe bereid ik huid en haar voor?
-Hair By H

Tijdens deze workshop vertelt Hanna bruidsparen alles over wat ze moeten weten over huid en haarverzorging. Na deze workshop weten jullie precies hoe je met een stralende (gebruinde) huid, een mooie make-up, én een perfect kapsel de show steelt op jullie bruiloft.

trouwkaarten: de do's en dont's
-Stijlvolle Trouwkaarten

Je trouwkaart: dé manier om jullie gasten in stijl uit te nodigen voor de grote dag. Maar hoe schrijf je nou een pakkende, leuke tekst? En hoe zorg je ervoor dat alle informatie er duidelijk en bondig op staat? Tijdens deze workshop geeft Jo-Anne van der Lelij jullie de handvatten om zelf een beginnetje te maken aan de opzet van jullie eigen uitnodiging.

Hoe schrijf je je trouwgeloften?
-Trouwambtenaar Rick

Jullie bruiloft draait natuurlijk eigenlijk maar om één ding: jullie liefde voor elkaar. Tijdens de ceremonie mogen jullie elkaar in de ogen kijken en diegene een aantal belangrijke beloftes doen. Maar wat houdt dat precies in? En waar moet je beginnen? Tijdens deze workshop gaan jullie samen met een echte trouwambtenaar aan de slag om jullie trouwgeloften vorm te geven.

Scroll naar top