Hoe ziet Trouwidee eruit?
Hoe ziet Trouwidee eruit?

Belangrijke informatie

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de aankomende editie van Trouwidee op 22 en 23 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Graag brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom het evenement. Trouwidee is hét evenement voor toekomstige bruidsparen om inspiratie op te doen voor het huwelijk van jullie dromen. Deze editie zal wellicht iets anders zijn, maar wel mét de juiste veiligheidsmaatregelen en genoeg inspiratie, informatie en ideeën. 

Uiteraard hopen we jullie te mogen ontmoeten tijdens Trouwidee, maar we willen je wel vragen om je aan de maatregelen te houden. Het is belangrijk dat we er samen voor zorgen dat Trouwidee een veilig en verantwoord event is. Alle maatregelen voor bezoekers kun je lezen via onderstaande button. 

In verband met COVID-19 is het voor ons als organisatie van belang dat we te allen tijde weten wie Trouwidee bezoekt. Daarom hebben we een aantal belangrijke wijzigingen omtrent de kaartverkoop ten opzichte van de editie in april. Lees deze informatie, voordat je een kaartje koopt:

  • Er is deze editie alléén online kaartverkoop voorafgaand aan het evenement. Het zal dus niet mogelijk zijn om een kaartje aan de deur te kopen. 
  • Bij het bestellen van je kaartjes wordt je gevraagd om een dag te kiezen waarop je Trouwidee komt bezoeken. Koop dus een kaartje voor de donderdag óf de vrijdag. Het is niet mogelijk om op een andere dag te komen dan waarvoor je een kaartje hebt gekocht. 
  • We werken met een maximaal aantal bezoekers per dag. Als dit maximale aantal bereikt is, zal het niet langer mogelijk zijn om een kaartje voor die dag te kopen. 
  • We werken niet met tijdslots; als je een kaartje hebt gekocht, ben je de hele middag en avond welkom. 

 

Programma

Tijdens Trouwidee kun je op verschillende manieren inspiratie opdoen. Zo kun je een sessie volgen in het kennislokaal, een leuke workshop bijwonen in de DIY-corner en wegdromen bij de modeshows en de ceremonie. Uiteraard zijn al deze programmaonderdelen op gepaste afstand. In de lokalen wordt je gevraagd om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Vanwege deze afstand kan de ruimte beperkt zijn. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Kom dan op tijd!

Catering

Het is tijdens Trouwidee ook mogelijk om een hapje te eten en te drinken met je geliefde, je moeder, je tante of je vriendinnen. In verband met de hygiëne zal het meeste eten voorverpakt zijn. Daarnaast willen we je vragen om goed je handen te ontsmetten bij één van de desinfectiezuilen rondom de cateringpunten. Ook op het terras is het van belang dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Let op: het is alléén mogelijk om met pin te betalen; wij accepteren geen cash. 

Scroll naar top