Jouw deelname
Jouw deelname

Wij maken jouw deelname 'Easy'

Easyfairs – de organisatie achter Trouwidee – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van beurzen en evenementen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met je mee over de invulling en zijn in staat om jou van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar jouw beursdeelname . Zo kan jij je compleet focussen op jouw eigen doelstellingen.

Advies op maat

Als evenementenorganisatie staan wij altijd tot jouw beschikking en helpen je graag met al jouw vragen voor, tijdens en na het event. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om jouw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact met ons op om te overleggen.

Jouw Standnummer

We werken er zo hard mogelijk aan om de plattegrond en genummerde deelnemerslijst zo vroeg mogelijk te communiceren. We streven ernaar deze informatie halverwege maart per mail naar je te verzenden.

MY EASYFAIRS

Na jouw inschrijving als exposant van Trouw & Liefde ontvang je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. De informatie die je invult over jouw bedrijf komt ook op onze website. Daarnaast kun je hier extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

BADGES VOOR STANDHOUDERS​

De standhoudersbadges liggen voor je klaar bij de beursreceptie, waar je ze kunt ophalen. De badges zijn niet naamsgebonden en daardoor overdraagbaar bij een wisselende stand bemanning. Tevens krijg je twee parkeerkaarten erbij waarmee je gedurende de beurs gratis het parkeerterrein op en af kan.
Scroll naar top