Corona update #4: Hoe ziet Trouwidee eruit
Corona update #4: Hoe ziet Trouwidee eruit

Over drie weken is het eindelijk zo ver: de allereerste editie van Trouwidee in Evenementenhal Gorinchem. Op 22 & 23 oktober zal de Evenementenhal haar deuren openen voor talloze toekomstige bruidsparen, die allerlei vragen hebben over hun droomhuwelijk. 

Nieuwe maatregelen
Tijdens de persconferentie van maandag 28 september werden de nieuwe maatregelen bekend gemaakt voor de komende drie weken. Ondanks dat Trouwidee hierna plaats zal vinden, begrijpen wij ook dat dit vragen oproept. Gelukkig kan Trouwidee, ondanks de maatregelen, gewoon plaatsvinden. Hieronder drie FAQ’s over dit onderwerp:

Gaan jullie events door?
Ja! Wij voldoen aan alle veiligheidseisen om onze events door te laten gaan. 

Ook als het gaat om bijeenkomsten met meer dan 50 personen?
Jazeker! Al onze evenementen zijn los van aantallen vergund, waardoor er geen maximale groepsgrootte geldt.

Is het veilig om een bezoek te  brengen aan Evenementenhal Gorinchem?
Ja! De gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Evenementenhal Gorinchem zijn deze week met succes geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Hun positieve controle bevestigt dat wij de veiligste plek bieden om elkaar te ontmoeten. 

Waarom is het zo belangrijk dat Trouwidee doorgaat?
De trouwbranche staat voor veel uitdagingen. Vanwege COVID-19 is Trouwidee het eerste en vrijwel enige event dit jaar, waar (kleine) zelfstandige uit deze branche weer in contact kunnen komen met toekomstige bruidsparen. 

Waarom willen bezoekers graag naar het event komen?
Bruidsparen hebben het ook niet makkelijk gehad de afgelopen tijd. Velen hebben hun bruiloft moeten verplaatsen of zijn erg onzeker over hun bruiloft volgend jaar. Trouwidee biedt hen de kans om weer makkelijker in contact te komen met allerlei professionals uit de branche, die heb tips en advies kunnen geven over de vele uitdagingen die zij hebben. Daarnaast is Trouwidee ook een heel intiem, kleinschalig event, waar bruidsparen weer op een lekker positieve manier bezig kunnen zijn met hun bruiloft. 

 

Maatregelen
Wil je meer weten over wat die gezondheids- en veiligheidsprotocollen precies inhouden? Neem dan snel even een kijkje op de pagina’s ‘Hoe ziet Trouwidee eruit’ en ‘Maatregelen voor Bezoekers’. Hier vind je alles wat je moet weten over hoe we Trouwidee zo veilig en verantwoord mogelijk gaan organiseren. 

 Vakbeurs Trendz
Op 20, 21 en 22 september opende Evenementenhal Gorinchem voor het eerst sinds maart weer haar deuren voor een evenement. Trendz, een vakbeurs voor home-deco en lifestyle stond op de planning. Dit evenement is ontzettend goed verlopen; bezoekers en standhouders voelden zich veilig én waren blij om elkaar weer te mogen ontmoeten. Bekijk snel ons filmpje over Trendz en luister naar testimonials van bezoekers en exposanten!

Scroll naar top