Corona Update #3: Maatregelen voor bezoekers
Corona Update #3: Maatregelen voor bezoekers

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van evenementen met meer dan 100 personen, mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. De afgelopen tijd zijn wij hier als organisatie mee bezig geweest om ervoor te zorgen dat we Trouwidee 2020 op een veilige en verantwoorde manier kunnen organiseren. In dit nieuwsbericht lees je alles over de belangrijkste aanpassingen voor jouw bezoek aan Trouwidee. 

De eerste editie van Trouwidee onder de vlag van Easyfairs belooft een hele bijzondere te worden. Uiteraard willen we alle toekomstige bruidsparen de mogelijkheid geven om inspiratie op te doen voor hun grote dag en het leven met elkaar. Als je van plan bent om samen met je geliefde Trouwidee te bezoeken, zijn we ontzettend blij dat we dit mogelijk kunnen maken. Uiteraard is jouw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit, waardoor we genoodzaakt zijn om een aantal belangrijke maatregelen door te voeren. Om ervoor te zorgen dat het mogelijk is om genoeg afstand te houden en er niet teveel lovebirds tegelijkertijd in de hal zijn, hebben we twee belangrijke veranderingen doorgevoerd. 

Allereerst zal het voor Trouwidee alléén mogelijk zijn om voorafgaand aan het event online kaartjes te kopen. Er is geen kaartverkoop meer aan de deur. Vergeet dus niet om zelf je kaartje via onze website te kopen. De kaartverkoop zal, onder voorbehoud, begin september weer van start gaan. 

Ten tweede kun je dit jaar alleen een kaartje voor een vaste dag kopen. Let dus even goed op dat je een ticket voor de juiste dag aanschaft. Er zijn aparte tickets voor de donderdag en de vrijdag. Het is voor ons van groot belang dat wij weten wie wanneer Familiedagen zal bezoeken. Meer informatie over de openingstijden volgt later. 

Welke maatregelen er nog meer getroffen zullen worden om Trouwidee veilig en verantwoord te organiseren, lees je op onze speciale COVID-19 pagina

Verder zullen er ook een hele hoop dingen hetzelfde blijven en hopen we jou en je geliefde natuurlijk te mogen verwelkomen in de herfstvakantie. Zo kunnen jullie samen een kijkje nemen tijdens de modeshow, allerlei professionals uit de branche ontmoeten en leuke workshops of kennissessies bijwonen. Kortom: genoeg inspiratie voor de grote dag en het leven met elkaar! Dat wil je toch niet missen?

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie rondom de organisatie van Trouwidee. Wij hopen je te mogen ontvangen op 22 en 23 oktober in Evenementenhal Gorinchem.

Scroll naar top