Corona Update #2: Goed nieuws voor bruidsparen en voor Trouwidee
Corona Update #2: Goed nieuws voor bruidsparen en voor Trouwidee

Tijdens de persconferentie van 24 juni jl. heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer door kunnen gaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. Dit betekent niet alleen dat alle geplande bruiloften weer door mogen gaan zonder een maximum aantal gasten, maar ook dat Trouwidee naar alle waarschijnlijkheid gewoon doorgang kan vinden in het najaar. In de persconferentie werd bekend dat, zolang mensen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, er geen maximum aantal bezoekers meer geldt voor bijeenkomsten. Trouwidee kan en zal voldoen aan de vereiste maatregelen.

Met groen licht vanuit de overheid gaan wij aan de slag om in oktober een prachtige eerste editie van Trouwidee neer te zetten. Hierbij vinden we het vooral belangrijk om weer een platform te faciliteren, waar toekomstige bruidsparen in contact kunnen komen met leveranciers, professionals en kenners uit de branche. Na een moeilijke corona-periode, waarin onzekerheid en teleurstelling de boventoon voerden, verwachten we enorm veel positieve reacties. Vanwege de 1,5 meter norm zullen er bepaalde aanpassingen moeten worden doorgevoerd, maar het wordt er zeker niet minder leuk om. Op 22 en 23 oktober 2020 zal bovenverdieping Next Level toch omgetoverd worden tot de meest romantische plek van Nederland.

Uiteraard liggen er nog wel wat uitdagingen in het verschiet voor de organisatie van het evenement. Voorwaarde voor het doorgang laten vinden van bijeenkomsten zonder maximum aantal bezoekers, is dat deelnemers van tevoren wordt gevraagd of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook dienen bezoekers zich vooraf te registeren. Als organisatie zijn we momenteel nog bezig om te kijken welke maatregelen geïmplementeerd moeten worden om het evenement veilig en verantwoord te kunnen organiseren. Meer informatie hierover volgt later.

Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie rondom Trouwidee. Wij hopen je te mogen ontvangen op 22 en 23 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Scroll naar top