Trouwidee verplaatst vanwege Coronavirus
Trouwidee verplaatst vanwege Coronavirus

De organisatie van Trouwidee heeft besloten om het event te verplaatsen vanwege het Coronavirus. Trouwidee stond gepland op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem, maar wordt verplaatst naar een later moment.

De beperkingen en extra maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot en met 6 april, met meer dan honderd bezoekers, worden afgelast. Het besluit om Trouwidee te verplaatsen was al voor de bekendmaking van de nieuwe maatregelen vanuit de Nederlandse overheid genomen. Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Trouwidee door te laten gaan. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers voorop.

De organisatie heeft dit besluit zorgvuldig genomen in goed overleg met de lokale autoriteiten. We vinden het niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden. We keken er samen met onze bezoekers en exposanten enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing. Ondanks dat de huidige situatie buiten onze macht valt, hopen we op het begrip van onze bezoekers en exposanten.

Vooralsnog is het niet duidelijk naar welke datum Trouwidee gaat verplaatsen, omdat er verschillende factoren zijn waar rekening mee gehouden moet worden. We doen er alles aan om een geschikte datum te vinden voor onze exposanten en bezoekers. We hopen de nieuwe datum begin volgende week te kunnen communiceren naar alle betrokken partijen.

 

Benieuwd wat de verplaatsing van Trouwidee voor jou betekent? Bekijk dan hier de Frequently Asked Questions!

Scroll naar top