Workshops, proeverijen en presentaties
Workshops, proeverijen en presentaties

GORINCHEM – Het vernieuwde christelijke event Trouwidee krijgt steeds meer vorm. Het wordt de eerste editie onder de vlag van beursorganisator Easyfairs. Trouwidee is het grootste trouwevent in Nederland voor christelijke bruidsparen. Naast een veelzijdige beursvloer werkt de nieuwe organisatie hard aan extra initiatieven om van Trouwidee een nog completer event te maken, zoals een Kennislokaal en een DIY Corner. Ook zijn de eerste namen van deelnemers die zich gaan presenteren bekend.

Trouwidee is op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 op de spiksplinternieuwe bovenverdieping Next Level van Evenementenhal Gorinchem. “In de afgelopen periode is de beursvloer gegroeid naar maar liefst 50 deelnemers, waaronder bedrijven op het gebied van bruidsboeketten en bloemdecoratie, foto- en videografie, huwelijksreizen, bruidsmode, trouwringen, bruidstaarten, trouwvervoer, weddingplanning en bruiloftdecoratie. Zo presenteren onder andere Nederlof Bruidegommode en Speksnijder bruidsmode zich, zowel op de beursvloer als in de modeshow. Verder wordt er een sfeervolle bistro en een pop-up restaurant ingericht waar stelletjes op uitnodiging een voorproefje kunnen krijgen van hun huwelijksdiner. Andere deelnemers op Trouwidee zijn onder meer Rikkoert juweliers en Jan van de Maat fotografie.

 

Kennislokaal en DIY Corner

Twee nieuwe initiatieven op Trouwidee zijn het Kennislokaal en de DIY Corner. In het Kennislokaal zijn sessies bij te wonen van verschillende weddingplanners, zoals Vier Je Geluk en Paper Planes. Ook neemt Cocky Drost toekomstige bruidsparen op de zaterdag mee in de dynamische wereld van de liefde, denk bijvoorbeeld aan: ‘Wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goed huwelijk?’ In de DIY Corner kunnen belangstellenden aanschuiven bij workshops van Bloemen van Zus en kunnen stellen hun eigen mini-bruidstaart maken met patissier Gijsbert van de Kraats. Verder leren bruiden hier hoe ze hun haar en huid voor moeten bereiden op hun bruiloft tijdens een workshop van Hanna Roubos van Hair by H.

Openingstijden Trouwidee 2020

Trouwidee is een sfeervol tweedaags event waar belangstellenden inspiratie op kunnen doen voor hun trouwdag en het leven met elkaar. Trouwidee is op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Op de vrijdag is Trouwidee te bezoeken tussen 16.00 en 22.00 uur en op de zaterdag tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Scroll naar top