Easyfairs lanceert nieuw trouwevent
Easyfairs lanceert nieuw trouwevent

Gorinchem – Easyfairs maakt vol enthousiasme bekend dat in 2020 een nieuwe beurs wordt gelanceerd voor toekomstige christelijke bruidsparen: Trouw & Liefde. Deze beurs vindt plaats op D.V. vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Vanwege de ongunstige regiovakanties in Hardenberg, heeft de organisator van Familiedagen besloten om in 2021 geen editie van Familiedagen Hardenberg te organiseren. Hiermee is er ruimte gekomen in 2020 om een nieuw event te organiseren: Trouw & Liefde. Dit trouwevenement richt zich voornamelijk op jonge toekomstige bruidsparen uit de christelijke doelgroep. 

Easyfairs wil het nieuwe evenement breder opzetten dan alleen de huwelijksdag zelf. Er is een heel proces waar jonge stellen doorheen gaan op het moment dat ze besluiten om te trouwen. Daarom draait Trouw & Liefde, naast de grote dag zelf, ook om het leven met elkaar. Dit proces is bovenal heel erg leuk, maar kan ook overweldigend zijn. Bij Trouw & Liefde krijg je daarom alle handvatten aangereikt om te beginnen. 

Trouw & Liefde vindt plaats op 3 en 4 april op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Op deze gloednieuwe locatie ontdek je de mooiste collecties bruidsjurken en trouwpakken, ontmoet je foto- en videografen voor het vastleggen van jullie dierbare herinneringen en doe je inspiratie op voor de inrichting van jullie gloednieuwe woning.

Scroll naar top